Top 10 citate motivaționale pentru zilele de luni

Toți avem nevoie de mai multă vitamina M lunea. Și nu mă refer la „Mai mult somn” :D, deși ar putea fi și asta o variantă…

Mie nu îmi plac deloc zilele de luni. Oare de ce?! Dacă ești la fel ca mine înseamnă că și tu ai deficit de vitamina M. Vitamina M este MOTIVAȚIA! Exact, adică ceea ce ne lipsește lunea…Pentru a te ajuta puțin la început de săptămână, m-am gândit să te încurajez cu niște citate motivaționale care să îți asigure doza săptămânală de vitamina M 😀

Citatele acestea te îndeamnă la perseverență și muncă pentru a ajunge acolo unde îți dorești să fii. Știu că în general uităm ușor destinația pe care ne-am propus-o, dar poate că lunea este momentul potrivit să ne amintim de obiectivele noastre și de visurile pe care le avem.

Cred că este important să visăm cât mai mult și mai măreț și să acționăm pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Uneori, vom constata că pe parcursul drumului, ne vom pierde motivația, curajul sau puterea, dar nimic din ceea ce e cu adevărat măreț nu poate fi făcut fără efort, iar ceea ce se face fără efort nu va fi ceva care să merite apreciat cu adevărat.

citat motivational 2„Nu pierd niciodată. Fie câștig, fie învăț.”

citat motivational 2„Nu renunța niciodată la un vis doar pentru că va fi nevoie de timp ca să-l îndeplinești. Timpul va trece oricum.”

citat 3„Ceea ce îți preocupă mintea, îți controlează viața.”

citat 4„Eșuezi doar atunci când încetezi să mai încerci.”

citat 5„Dacă așteptăm până când suntem pregătiți, vom aștepta pentru tot restul vieții.”

citat 6„Lucrurile bune necesită timp.”

citat 7„Întreabă-te dacă ceea ce faci azi te duce mai aproape către locul unde vrei să fii mâine.”

citat 8„Găsește trei hobby-uri care îți plac: unul pentru a face bani, unul pentru a te menține în formă și unul pentru a fi creativ.”

citat 9„Nimic măreț nu s-a făcut atât de simplu.”

citat 10„Râul erodează piatra nu datorită puterii sale, ci datorită perseverenței.”

 

Îți doresc un început de săptămână cât mai motivant! 🙂

 

 

Sursă foto: https://ro.pinterest.com

Adaugă un comentariu