Miss Rochia de Mireasă 2015 – rochii de mireasă unicat

Miss Rochia de Mireasă 2015!

Am dat din întâmplare peste această rochie de mireasă și nu am rezistat să nu scriu un articol despre asta! 🙂

rochie nunta mireb

Încă de mici, fetițele visează la momentul în care vor deveni mirese și vor purta o rochie lungă și frumoasă, ca de prințesă. În așteptarea și anticiparea acelui moment, ele probează deseori pantofii cu toc ai mamei, își pun o eșarfă pe cap și se admiră în oglindă, crezând că sunt frumoase și deosebite, simțindu-se ca niște prințese pentru care prinții lor vor lupta neînfricați.

Chiar dacă acestea sunt basme pentru copii, există o putere extraordinară pe care aceste povești le au asupra noastră pentru că ele imprimă în sufletul nostru o dorință aprinsă de a trăi o viață fericită și împlinită, în care binele învinge mereu și în care, în final, răul este înlăturat pentru totdeauna.

De accea cred că fiecare fată visează să aibă o rochie superbă și aranjamente florale cât mai spectaculoase la nuntă. Interesant este că această rochie le combină pe amândouă! Desigur, e o rochie extravagantă care nu poate fi purtată de oricine, dar sunt sigură că această rochie o poate inspira pe orice viitoare mireasă care își dorește să poarte ceva mai special la nunta ei.

Culorile atât de vii ale florilor și rochia într-o nuanță atât de delicată se potrivesc de minune cu albastrul intens al costumului pe care mirele îl poartă…iar eu am devenit brusc foarte romantică 😀

După ce m-am obișnuit cu ideea că există rochii de mireasă atât de spectaculoase, am încercat să mai găsesc și altele, dar probabil că nu degeaba e unicat…:D Pe de altă parte, orice rochie de mireasă are frumusețea sa unică și farmecul său aparte!

Ceea ce m-a interesat a fost să găsesc și alte modele de rochii în nuanțe deosebite și am păstrat pentru voi doar ceea ce am găsit mai frumos și mai interesant 🙂

 

rochie mi

vintage 11

rochie mi 2

rochie nunta 5

wedding dress

rochie nunta4

Sursă foto: https://ro.pinterest.com

Adaugă un comentariu