Cărți + ceai + gustări + fructe = 8 RON/oră la Seneca Anticafe

Seneca Anticafe este un concept nou în România care mi-a placut foarte mult.

Este o combinație între o librărie și o ceainărie unde poți veni să lucrezi la un proiect important sau ca să răsfoiești cărți noi și interesante, așezat confortabil oriunde ți se pare mai drăguț, savurând în liniște un ceai cald.

Am fost aici de mai multe ori și de fiecare dată m-am simțit foarte bine, oamenii fiind mereu amabili și discreți. Am reușit să citesc, să scriu și să răsfoiesc mai multe cărți apărute recent pentru a vedea dacă merită cumpărate.

La Seneca Anticafe poți găsi cărți de filizofie, psihologie, istorie, dezvoltare personală și nu numai. Unele dintre cărți sunt chiar ultimele apariții în domeniu. Atmosfera este plăcută și prietenoasă, decorul este atens ales, iar fiecare obiect este unic și ascunde o poveste.

Costul este de 8 RON/oră și poți folosi tot ceea ce găsești în spațiul lor generos. La Seneca Anticafe nu vei găsi cafea, dar poți să îți aduci una dacă vrei.

Acest loc are atât frigider, cât și cuptor microunde, deci nu va fi o problemă să îți aduci mâncarea cu tine, dacă vrei.

Există mai multe spații unde poți sta, în funcție de preferințele pe care le ai. Dacă vrei să ai acces la calculator, ai și această posibilitate. Dacă nu, poți veni cu laptopul tău ca să lucrezi. Indiferent ce ai de făcut, cei de la Seneca Anticafe s-au gândit deja la toate 🙂

Mie îmi place foarte mult acest loc. De fiecare dată m-am simțit bine și confortabil și m-am bucurat de mirosul plăcut al cărților noi, care mă relaxează și îmi dau o dispoziție bună.

Prețul este rezonabil dacă planifici să stai maxim 2 ore, dar dacă vrei să stai mai mult timp poate e mai convenabil să mergi la o ceainărie sau la o cafenea convențională. Depinde doar de tine și de preferințele tale. Ce-i drept, aici ai avantajul de a putea sta în liniște ca să te concentrezi la ceea ce ai de făcut. Oricum, merită să mergi măcar o dată ca să îți formezi propria părerea despre această „anticafenea” modernă, Seneca Anticafe:)

 

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/

Adaugă un comentariu