Ghirlandă din hârtie – decorațiune pentru diverse ocazii

Ghirlanda din hârtie este o decorațiune frumoasă care se realizează foarte simplu. Nu aveți nevoie decât de inspirație și de dorința de a face ceva deosebit pentru o ocazie specială.

Cred că fiecare dintre noi așteaptă week-end’ul începând de luni 🙂 La fel și eu! Este timpul pe care îl putem dărui oamenilor pe care îi iubim și activităților care ne plac cel mai mult.

Mie mi se pare ca sâmbăta este ziua perfectă pentru a invita niște prieteni la voi. Dimineața o puteți folosi pentru curățenie și cumpărături, iar după-amiaza o puteți rezerva pentru o mini-petrecere cu prietenii voștri. Pe lângă gustările pe care le veți pregăti, ar fi o supriză frumoasă să vă decorați și casa cât mai festiv.

Nu e nimic complicat și se poate face cu mult timp înainte, spre deosebire de mâncare :))

M-am gândit la o ghirlandă de hârtie pentru că este ceva ce poate fi adaptat pentru orice ocazie și care nu necesită mult efort și îndemânare.

Cum se face o ghirlandă din hârtie?

Poți găsi aici pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să obții o ghirlandă de hârtie care va atrage cu siguranță atenția prietenilor tăi, într-un mod pozitiv (sper) :))

Partea cea mai frumoasă e că puteți alege ce forme și culori doriți așa încât să fie cât mai interesantă și mai specială.

Eu am făcut o ghirlandă simplă, din hârtie albă, cu flori. Partea cea mai dificilă a fost alegerea modelului florii pentru că nu mă puteam hotărî asupra formei :D, dar după ce am clarificat această dilemă, am început să decupez florile cu spor, iar ghirlanda a fost gata în scurt timp 🙂

De ce materiale aveți nevoie:

  • hârtie
  • foarfece
  • ață
  • scotch

Care sunt pașii de urmat:

  1. Decupați forma dorită, puteți face oricât de multe vă doriți
  2. Lipiți pe ață forma, folosind bucățele mici de scotch
  3. Repetați până obțineți o ghirlandă de dimensiunea dorită

Vă las câteva imagini pentru a vă inspira 🙂 Mult succes!

ghirlandă 1

ghirlandă 2

ghirlandă 3

ghirlandă 4

ghirlandă 5

ghirlandă 6

ghirlandă 7

ghirlandă 8

ghirlandă 9

ghirlandă 10

ghirlandă 11

ghirlandă 12

ghirlandă 13

ghirlandă 14

 

Surse: https://ro.pinterest.com; http://www.glorioustreats.com

Adaugă un comentariu