Ținute casual pentru femei plinuțe

Probabil că toate am avut la un moment dat mai multe kilograme în plus pe care nu ni le-am dorit deloc. Fie că a fost din cauza alimentației dezordonate, a stresului sau a mâncatului în exces ca și sursă de consolare, kilogramele respective ne-au afectat părerea despre noi însene și ne-au făcut să ne ascundem într-o cochilie ca să trecem neobservate cât mai ușor.

Tendința este ca în astfel de momente să ne îmbrăcăm în haine largi, simple și banale ca să nu atragem atenția asupra noastră. Realitatea este că o ținută neîngrijită atrage atenția mai tare decât cele câteva kilograme în plus pe care ne chinuim să le ascundem. Ideea este nu să le ascundem, ci să ne îmbrăcăm într-un mod potrivit constituției fizice pe care o avem. Este important să acordăm importanță nu numai modelului hainelor pe care le purtăm, ci și culorilor și accesoriilor alese.

Încearcă să ții cont de culorile care se poartă și alege-ți accesorii cât mai frumoase și mai diverse. Vei fi surprinsă să observi că dacă vei avea o ținută frumoasă, te vei simți bine și vei primi complimente, în ciuda kilogramelor în plus.

Ce reguli trebuie să respecte femeile mai plinuțe?

  1. Întotdeauna partea de jos (fustă sau pantaloni) trebuie să fie de culoare închisă pentru că aceste culori subțiază.
  2. Imprimeurile mari te fac să pari mare, pe când cele mici te fac să pari mai delicată și mai slăbuță.
  3. Evită dungile orizontale de orice fel.
  4. Poartă blugi skinny sau drepți în culori închise, nu purta blugi evazați sau largi.
  5. Poartă cardigane mai lungi pentru că arată mult mai bine decât bluzele scurte și vestele care ajung doar până la nivelul taliei.
  6. Încearcă să porți bluze care să-ți acopere mâinile complet, evită să porți bluze cu mâneca trei-sferturi.
  7. Poartă genți mai mari pentru a părea că ești mai mică. O geantă mică de umăr va atrage atenția asupra faptului că ai câteva kilograme în plus.
  8. Alege culorile care ți se potrivesc cel mai bine și poartă accesorii care să atragă atenția într-un mod pozitiv.
  9. Fii mereu în pas cu noile tendințe și acordă timp shopping-ului pentru a crea ținute potrivite pentru diverse ocazii.
  10. Nu ieși din casă oricum; felul în care arăți spune multe despre tine și prima impresie chiar contează!

Idei de ținute casual:

ținute casual 1

ținute casual 2

ținute casual 3

ținute casual 4

ținute casual 5

ținute casual 6

 

Surse: http://www.wikihow.com/Dress-Well-when-You’re-Overweight; https://ro.pinterest.com; http://vintageclothingphotos.blogspot.ro

Adaugă un comentariu