Shopping online – un șifonier cu haine deosebite

Shopping online – un șifonier cu haine deosebite. Despre cum poți să îți aduni, în timp, un șifonier cu haine frumoase, ce vor fi mereu la modă și care vor rezista foarte bine în timp.

Shoppingul online este privit de multe ori cu scepticism de către multe femei care evită să comande haine de pe Internet din cauză că au fost dezamăgite de mai multe ori, produsul livrat fiind foarte diferit de cel afișat pe site.

Personal, îmi place să văd dinainte ceea ce îmi cumpăr pentru a analiza și calitatea materialului, dar atunci când vine vorba de haine mai deosebite sau de rochii pentru ocazii speciale, încerc să caut pe diverse site-uri articole de îmbrăcăminte care se potrivesc cel mai bine criteriilor mele.

Am fost întrebată de mai multe persoane de unde se pot cumpăra hainele pe care le postez pe pagina de Facebook Ana are blog.

Nu pot indica o sursă exactă a tuturor hainelor pe care le-am descoperit la un moment dat pe Internet, neâvand această informație, dar vă pot spune câte ceva despre câteva site-uri care m-au cucerit cu hainele lor deosebite și complet diferite de ceea ce poți găsi în magazinele din România care promovează conceptul fast fashion, având haine ce respectă actualele tendințe din modă.

Unul dintre aceste site-uri este asos.com care are livrare gratuită a produselor în România, indiferent de costul acestora.

De pe acest site mi-am cumpărat mai multe haine, în special rochii pentru diverse ocazii. Stilul rochiilor de pe asos.com este variat, existând o gamă foarte largă de produse, de unde cu siguranță veți avea ce să alegeți.

Eu prefer rochiile vintage cu accente boho-chic sau rochiile vaporoase, cu motive romantice. Întotdeauna e important să utilizați ghidul de mărimi pus la dispoziție pe site pentru a afla mărimea care vi s-ar potrivi cel mai bine.

Întotdeauna mi-au venit bine produsele cumpărate și nu a fost nevoie să le returnez. Nu am fost dezamăgită până acum de alegerile făcute, dar am observat că este important să fiu foarte atentă la materialele hainelor respective. Acest lucru face diferența dintre un articol de îmbrăcăminte de calitate superioară și unul de slabă calitate.

Un alt site cu haine frumoase este stylewe.com. Nu mi-am comandat haine de pe acest site deocamdată, dar mi-am propus să fac asta în viitorul apropiat. Nu toate site-urile au livrare în România, iar în cazul în care au, costul acesteia poate fi extrem de ridicat.

Pentru haine din bumbac organic, obținut în condiții de comerț echitabil (fair trade cotton), am comandat de mai multe ori produse de pe peopletree.co.uk.

Deși costul acestor haine este ceva mai ridicat, calitatea lor este foarte bună, iar modele rochiilor vintage prezentate pe site mi s-au părut interesante de fiecare dată. Desigur, dacă așteptați perioada reducerilor, vă veți bucura de aceleași produse, dar la prețuri mult mai mici.

Alte magazine online cu haine deosebite sunt karenmillen.com. Deși există acest magazin în România, din păcate produsele de pe site nu pot fi  livrate la noi în țară. Desigur, puteți apela la prietenii voștri din afara țării, în cazul în care ați găsit ceva care vă place prea mult pentru a renunța ușor…Asta mi s-a întâmplat mie în urmă cu 3 ani când am văzut o rochie neagră cu broderie turquoise.

Când faci shopping online, pentru a completa șifonierul cu haine deosebite, trebuie să te uiți neapărat și pe maxmara.com. Acesta este un alt site unde puteți găsi haine deosebit de frumoase și calitative. Acest magazin se găsește și în România, dar varietatea produselor este mai mare pe site, de regulă. Prețurile sunt mari chiar și atunci când e sezonul reducerilor, dar dacă aveți nevoie de o ținută pentru o ocazie importantă, cu siguranță veți avea ce să alegeți de aici.

Uneori, e mai înțelept să dai mai mulți bani pentru a avea o ținută deosebit de calitativă și frumoasă, care poate fi purtată de mai multe ori la diverse evenimente, decât să cumperi 3 rochii diferite, de calitate proastă, care se vor demoda și degrada după ce va trece vara…

„Prea sărac pentru a cumpara lucruri ieftine” este cu atât mai adevărat atunci când e vorba de hainele pe care le vei purta în acele contexte unde vei intâlni multe persoane. „Hainele nu îl fac pe om”, dar felul în care te îmbraci spune câteva lucruri importante despre tine. În plus, te vei simți mai bine într-o rochie superbă, iar atitudinea ta va una ce va inspira încredere și entuziasm deopotrivă.

Așadar, vă încurajez să urmăriți promoțiile acestor site-uri ca să nu ratați ocazia de a realiza, în timp, o garderobă cu haine unice, deosebit de frumoase, care vor fi purtate cu drag chiar și de generațiile viitoare 🙂

Adaugă un comentariu