Love&Gelato

LOVE & GELATO

Am găsit întâmplător cartea Love&Gelato, mi-a atras atenția în primul rând coperta drăguță și titlul, dar a contat și faptul că a fost bestseller New York Times 🙂

Cartea îmbină într-un mod foarte reușit pasiunea pentru călătorii și mâncare bună, fiind scrisă cu mult umor și pasiune. Povestea de dragoste ce se înfiripă între doi adolescenți pornește de la un secret ascuns într-un jurnal, secret pe care cei doi îl descoperă împreună, prin multe peripeții și întâmplări amuzante.

Citind această poveste, am retrăit emoția de a fi în Florența, plimbându-mă pe străduțele pietruite, căutând să scap de căldura amețitoare a verii savurând un gelato așa cum numai italienii știu să facă. Și da, mi-am amintit de cele 463 de trepte pe care le-am urcat ca să văd panorama orașului Florența 😀 Dar a meritat! Mai ales că după am avut o scuză să-mi cumpăr încă un gelato 🙂

Pizza, paste, turiști, localnici, Ponte Vecchio, Duomo, piazza, gelato, amore. LOVE.

Toscana cu dealurile ei verzi, viile colorate și soarele care scaldă aceste ținuturi de care te îndrăgostești la prima vedere – asta descrie atât de bine autoarea cărții Love&Gelato, Jenna Evans Welch în cartea sa.

În concluzie, recomand această carte tuturor celor pasionați de călătorii și mai ales celor care vor să retrăiască experiența vizitării celui mai frumos oraș din Toscana. Desigur, și celor care se gândesc să viziteze Florența, dar nu știu încă nimic despre acest loc fermecător.

Și nu, nu e doar despre LOVE&GELATO. Dar vă las să descoperiți voi singuri 🙂



Booking.com

Adaugă un comentariu