The Boy, the mole, the fox and the Horse

“The Boy, the mole, the fox and the Horse”

Cartea aceasta frumoasă pare a fi o versiune modernă a “Micului Prinț”, fiind compusă din citate profunde și imagini superbe.

Autorul ei, Charlie Mackesy, este un artist absolut, îmbinând în mod desăvârșit talentul său de a desena cu cel de a scrie. Povestea lui e simplă, frumoasă și ușor de citit. Citatele sună frumos, dar mai ales au o profunzime absolut necesară vremurilor în care trăim. Tot ceea ce am citit și recitit în cartea aceasta mi-a mers drept la inimă.

E adevărat că poți citi cartea în 30 de minute, dar dacă totuși vrei să stai câteva minute admirând o singură pagină, îți garantez că nu te vei plictisi. Din contră, vei descoperi că merită să stai liniștit câteva clipe ca să privești lucurile în toată adâncimea lor, simțind greutatea cuvintelor pe care autorul le-a folosit ca să-și exprime gândurile cele mai profunde.

Nu pot să explic de ce anumite cărți pur și simplu mă cuceresc, așa că nu mă aștept să reușesc să explic de ce mi-e așa de dragă cartea asta. Pot doar să vă asigur că mi-a plăcut mult ce am simțit citind-o, am fost emoționată și încântată deopotrivă.

Cu siguranță o să păstrez “The Boy, the mole, the fox and the Horse” la îndemână în bibliotecă pentru că sigur o să revin la ea de multe ori.

Și mai e un lucru nou care mă leagă de această carte – am urmărit procesul de creație, văzând mici preview-uri din carte înainte să fie publicată, iar asta mi-a stârnit și mai mult interesul. În plus, după lansarea cărții am așteptat cam 3 săptămâni ca să o pot comanda, apoi încă alte două săptămâni ca să ajungă la mine pentru că a fost adusă din afara țării, iar asta cu siguranță mi-a sporit entuziasmul și încântarea. Știți și voi, tot ce e frumos se obține greu 🙂

În concluzie, tuturor celor care încă mai vor să fie copii sau care au suflet de copil le recomand această carte <3

Adaugă un comentariu