Lista ta de pantofi eleganți pentru SS 2016

Da, îmi plac foarte mult pantofii eleganți! Deși trebuie să recunosc că nu îi port foarte des din cauză că mă dor foarte tare picioarele. Daca ați descoperit vreo metodă de a scăpa de aceste dureri, vă rog sa imi scrieți cât mai curând 😀

Așadar, pantofii eleganți sunt vedeta unei ținute speciale și este foarte important să alegem o formă și un model potrivit pentru noi.

Astăzi vreau să vă prezint câteva modele de pantofi care mi-au atras atenția și care sunt pe lista mea de pantofi eleganți pentru sezonul primavară-vară 2016.

Preferații mei sunt aceștia:

pantofi 2

Fiind eleganti, dar simpli, fundița feminină de la spate este detaliul perfect care reușește să atragă atenția indiferent de ținută. Mi se par pantofii ideali pentru o rochie neagra simplă și niște accesorii care să pună în evidență ținuta sofisticată și elegantă. Dar de asemena, pot fi purtați și la fuste elegante cu bluze din matase sau la rochii cu o croiala clasică, de culori uni.

Următorii pe lista mea sunt….ta-da-daaaa!

sandale 3

Mi-a luat mult timp să ma decid cu privire la ordinea primelor două perechi de pantofi pentru că îmi plac foarte tare și aceștia. Sunt cumva la egalitate cu cei de pe primul loc, doar că au dezavantajul că nu pot fi purtați cam cu orice și trebuie să ținem cont de model și culoare. Cum îi văd eu? Purtați la o fustă amplă din mătase de culoarea pantofului (bleu-gri) și cu o cămașă tot din matase de culoare marsala, cu o curea delicată neagră în talie.

Pe locul numărul 3….

pantofi

Da, știu, sunt frumoși!! 🙂 Sunt pantofii bleumarin perfecți pentru orice ținută elegantă, fie la serviciu, fie la o aniversare la un restaurant. Nu cred că au nevoie de mai multe prezentări…sunt eleganți, rafinați și au un decupaj foarte frumos.

Numărul 4 pe lista mea sunt:

pantofi 9

Tot frumoși…tot simpli, dar cu niște curelușe de mare efect! Potriviți cam la orice și aproape în orice context.

Și ultimul, dar nu în cele din urmă,

pantofi 7

Deși ideea pantofilor roșii nu prea mă încântă, aceștia mi-au atras atenția datorită decupajelor și a formei elegante. Mă tot gândesc la ce se pot purta…eu îi văd la o rochie dreaptă gri închis, cu o eșarfă din mătase albă cu gri și flori roșii….Dar cu siguranță v-au venit idei și mai bune atunci când i-ați văzut 🙂

Pentru acelea dintre voi care preferați balerinii, voi pregăti un alt articol interesant mai încolo…:)

 

Sursă foto: http://www.zara.com/ro/

https://ro.pinterest.com

Adaugă un comentariu