Frumusețea înseamnă acceptarea felului în care arăți

woman-looking-mirror

Frumusețea înseamnă acceptarea felului în care arăți 🙂

Nu știu ce înseamnă pentru voi ziua de 8 martie, dar pentru mine este un moment în care îmi reamintesc cât de bine mă simt atunci când sunt apreciată 🙂

Din păcate, uneori avem o părere atât de proastă despre noi încât nu putem spune că ne considerăm frumoase și de aceea, ne este foarte greu să ne vedem așa cum suntem în realitate. De multe ori, ne vine greu să credem complimentele pe care le primim, pentru că noi nu reușim să vedem acele calități în noi.

Adevărul este că de foarte multe ori ne este aproape imposibil să ne iubim pentru că există cel puțin un lucru care nu ne place la înfățișarea noastră. Problema este că am crescut fixându-ne atenția asupra trăsăturilor noastre despre care cineva, la un moment dat, a făcut o remarcă negativă, fie din răutate, fie din inconștiență și nu reușim să trecem cu vederea acele lucruri oricât de tare am încerca…dar știți de ce? Pentru că am ajuns să le credem și din păcate le credem chiar mai tare decât cei care ni le-au spus pentru prima dată.

Acestea sunt lucrurile care ne dor și ne împiedică să fim mulțumite de felul în care arătăm și să ne concentrăm atenția asupra calităților noastre.
Sunt sigură că acest lucru se aplică cel mai mult în cazul femeilor, dar poate că și bărbații se confruntă cu anumite nemulțumiri pe care le e greu să le admită.
Dar cum ar fi dacă am redeveni copii și am privi lucrurile din perspectiva lor?
Am urmărit răspunsurile pe care câțiva adulți l-au dat la întrebarea: „Care ar fi acel lucru pe care l-ai schimba la tine?”
Răspunsurile lor par normale din punctul nostru de vedere, asta până auzim ce răspund niște copii la aceeași întrebare…
Urmărește acest scurt clip realizat de Jubilee Project. Sper ca acest video să îți schimbe perspectiva asupra felului în care arăți și să devii mulțumită că ai atât de multe calități unice și speciale pe care nimeni altcineva în lume nu le are.
La mulți ani tuturor femeilor! 🙂

Surse: youtube.com; http://reneemullingslewis.com

Adaugă un comentariu