Internul Robert De Niro :)

„Experiența nu îmbătrânește niciodată.”

Dacă vreți să vedeți o comedie cu un subiect neobișnuit de amuzant, dar care totuși aduce în atenție principii de viață importante, vă recomand filmul „Internul”, cu Robert De Niro.

Acest film mi-a trezit multe amintiri plăcute și m-a atras încă de la primele minute 🙂

A fi intern este o experiență interesantă, prin care mulți dintre noi am trecut înainte de primul job. Cu siguranță că primul job, primii colegi și primul șef lasă o amprentă puternică asupra modului nostru de a privi lucrurile din punct de vedere profesional.

Cred că fiecare dintre noi a avut la un moment dat în viață persoane care ne-au ajutat să învățăm bazele meseriei pe care o practicăm și care au contribuit la împlinirea viselor noastre într-o mare măsură. Unor astfel de persoane le vom fi recunoscătoare mereu pentru că ne-au inspirat și ne-au insuflat dragoste pentru lucrurile pe care poate încă le facem.

Dar ce faci dacă într-o dimineață te trezești cu un altfel de intern la birou? Unul care nu are 20, ci peste 70 de ani 🙂

Cum reacționezi? Reușești să vezi potențialul unei astfel de persoane ca să fructifici cât mai bine experiența pe care aceasta o are, în avantajul ambelor părți?

Aceasta este provocarea pe care Jules Ostin (Anne Hathaway), CEO -ul unei firme de comerț online cu îmbrăcăminte, o are de înfruntat atunci când un bărbat de 70 de ani, Ben Whittaker (Robert De Niro), este ales ca intern în cadrul unui program pentru seniori.

Ben este persoana desemnată să îi ofere ajutor lui Jules, dar aceasta este destul de sceptică la început cu privirile la abilitățile lui. Nu după mult timp însă, Ben câștigă simpatia și aprecierea lui Jules și ei ajuns să colaboreze neașteptat de bine.

Internul a apărut în România pe 25 septembrie anul trecut, iar acum este disponibil în librării pe DVD sau Blue-Ray.

Puteți urmări trailerul pentru a vedea dacă vi se pare interesant 🙂

 

Surse: http://www.imdb.com; https://en.wikipedia.org; https://redcarpet.tv; https://www.youtube.com

 

Adaugă un comentariu