Give this Christmas away

Zilele care urmează sunt poate chiar cele mai frumoase din an…pentru că de fiecare dată ceea ce e mai bun e păstrat pentru final 🙂

Cele mai frumoase momente de Crăciun sunt tocmai acele clipe ce trec de obicei neobservate, aparent banale, după pregătiri îndelungi și uneori de-a dreptul istovitoare.

La un moment dat pur și simplu ne oprim din orice activitate și ne adunăm toți în jurul unei mese ca să vorbim despre lucruri simple sau ca să ascultăm colinde vechi și să ne bucurăm de o felie de cozonac.  Abia atunci ne găsim unii pe alții și regăsim împreună un Crăciun simplu și autentic,  petrecut în tihnă.

E frumos Crăciunul, frumoase sunt și cadourile, dar uneori avem nevoie să ne întoarcem unii spre alții ca să redescoperim ce înseamnă cu adevărat să oferi ceva în dar.

Vă propun un #giveaway diferit în acest an. Nu trebuie decât să accesați pagina de Facebook – Ana are blog și să adaugați la postarea #givethisChristmasaway un comentariu. În comentariu trebuie să scrieți numele persoanei care vă amintește de cel mai frumos Crăciun trăit vreodată. Desigur, dacă aveți mai multe astfel de persoane, puteți adauga mai multe comentarii. Într-un comentariu trebuie să fie trecut însă numele unei singure persoane.

Concursul se va încheia în data de 24 decembrie, orele 23:59.

Extragerea se va face luând în considerare doar numele persoanelor adăugate în comentarii și se va realiza prin random.org în ziua de 25 decembrie.

Câștigătorul va primi un cadou surpriză, deși poate nu chiar atât de surprinzător este faptul că va include, printre alte lucruri alese de mine cu grijă și mult drag, una dintre cărțile mele de suflet 🙂

Scopul acestei inițiative este de a vă încuraja să dăruiți recunoștință, timp, dragoste, grijă, apreciere și atenție.

Retrăiți Crăciunul preferat cu oamenii dragi vouă. Petreceți momente liniștite în care să recitiți câteva fragmente din cartea preferată. Savurați o ciocolată bună, beți un ceai cald, decojiți portocale, cântați colinde și dați-vă timp să vă gândiți la semnificația reală a Crăciunului.

Aveți grijă de sufletul vostru pentru că e cel mai important. Dăruiți din tot ceea ce aveți și cel mai important lucru – nu uitați să dăruiți din voi.

#givethisChristmasaway

Adaugă un comentariu