Cum să-ți personalizezi biroul de la serviciu

Biroul, locul în care ne petrecem cel mai mult timp…află cum să-ți personalizezi biroul de la serviciu și de ce…:)

Dacă lunea dimineața este cel mai greu moment al săptămânii pentru tine, înseamnă că ai nevoie de un mic sfat 🙂 Poate că ar fi momentul potrivit să schimbi ceva. Nu, nu mă gândeam la job, deși poate și asta ar fi o opțiune :)) Vom discuta altă dată despre asta, dar soluția mai simplă ar fi să faci din spațiul tău de lucru un mediu cât mai plăcut. Poți chema un office designer (nici nu știu dacă există așa ceva :)) ) sau poți încerca să îl decorezi punându-ți în talent creativitatea moștenită… sau dobândită de pe net 😀

Așadar, îți recomand să încerci următoarele lucruri:

  1. Să faci curățenie amănunțită în sertare și în alte spații pe care le folosești pentru depozitare (atenție să nu arunci vreun document important :D)
  2. Să îți cumperi o vază simplă, în culori neutre pe care sa o așezi într-un loc potrivit pe birou (lângă laptop nu cred că e neapărat recomandat decât dacă vrei sa „navighezi” mai bine pe net :D)
  3. Să îți cumperi flori dimineața în drum spre birou (având în vedere că începe sezonul în care se găsesc tot felul de flori frumoase de primăvară, asta nu ar trebui să constituie o gaură mare in bugetul tău)
  4. Să îți cumperi o ramă foto drăguță în care sa pui o poză frumoasă cu tine sau cu familia ta
  5. Să îți pui pe birou un vas simpatic cu multe bombonele pentru colegi (asta doar dacă îți dorești să devii cea mai iubită colegă 🙂 )
  6. Să îți cumperi accesorii de birou în culori pastelate (agrafe, creioane, pixuri, carnețele, dosare cu bulinuțe, etc )
  7. Să îți pui pe „peretele” despărțitor de la cubicle un citat preferat, printat stilizat și cât mai atractiv
  8. Să îți iei câteva cărți cu citate motivaționale  la birou pentru a citi atunci când ai nevoie de o sursă de inspirație și de puțină motivație
  9. Să îți cumperi un ceai rooibos intens aromat (e mai usor dacă sunt pliculețe) care va servi ca „odorizant” pentru birou și „lipici” pentru colegi 🙂
  10. Să ai mereu ceva sănătos de ronțăit prin sertare (covrigei cu faină integrală sau tărâțe, mix de nuci și fructe uscate și doua mere, rezistă mai bine decât alte fructe și nu te trezești cu surprize :D)

Acestea fiind spuse, te las cu câteva idei din care să te inspiri pentru a-ți decora biroul de la serviciu 🙂

biroul

biroul 2

biroul 3

biroul 4

biroul 5

 

Sursă foto: https://ro.pinterest.com

Adaugă un comentariu