5 ținute ce vor face din mersul la serviciu o plăcere

Ținute ce vor face din mersul la serviciu o plăcere?

Da, ținutele care vor face din mersul la serviciu o plăcere sunt cele în care te vei simți elegantă și feminină deopotrivă. Dacă lucrezi într-un mediu în care ținuta business este obligatorie și te-ai plictisit să porți mereu sacou negru, fustă gri și cămașă albă, îți propun următoarele variante care pot să îți ofere o atitudine mult mai încrezătoare cu privire la felul în care arăți.

tinute office

Cred că preferatele mele sunt de departe primele două ținute, motiv pentru care le-am inclus la îceput. Îmi plac foarte mult ținutele feminine, iar combinația de culori a primei ținute mi se pare minunată. Este o ținută serioasă, dar feminină în același timp datorită imprimeului rochiei. Albastrul royal este o culoare încântătoare care iese în evidență, dar care respectă codul mai oficial impus la serviciu.

minute office 2

Cât despre ținuta numărul 2, cred că este o combinație perfectă atunci când vrei să adopți un stil clasic și elegant. Îmi place în mod deosebit bluza cu detaliul din partea stângă ce denotă rafinament și feminitate. Culorile calde sunt îmbinate perfect cu cele intense, iar rezultatul este spectaculos de elegant și rafinat.

minute biro

Ținuta numărul 3…Este o opțiune pentru o persoană mai modernă, căreia îi plac culorile calde și care vrea să păstreze un echilibru între modern și clasic. Rochia este simplă, dar elegantă, iar sacoul reușeste să pună în valoare această ținută datorită modelului său mai deosebit.

minute birou 2

Dacă preferi să porți pantaloni în loc de fuste sau rochii, ținuta numărul 4 îți oferă o combinație echilibrată între eleganță și feminitate, datorită accesoriilor folosite. Avantajul acestei ținute este că se poate forma utilizând și alte culori, cum ar fi albastrul închis pentru pantaloni, gri deschis pentru cardigan și lila pentru bluză.

tinute biro 3

Ultima ținută este delicată, simplă și feminină, elementul de bază fiind bluza cu acel cordon feminin și lejer ce evidențiaza talia. Cred că elementul meu preferat sunt pantofii eleganți și moderni ce completează cu succes o ținuta ce denotă simplitate și eleganță deopotrivă.

Avantajul acestor ținute este că pot fi purtate apelând la culorile care ți se potrivesc, în funcție de culoarea părului, a tenului și a ochilor. Păstrând regulile de bază, poți obține de fiecare dată combinații perfecte ce te vor face să te simți bine și care îți vor oferi siguranța că îmbracamintea ta este adecvată pentru birou.

 

 

Sursă foto: https://ro.pinterest.com

Adaugă un comentariu