Mărțișoare handmade din fetru

Mărțisoare handmade din fetru, cadoul ideal de 1 Martie 🙂 Dacă vrei să oferi un mărtișor personalizat, poți să apelezi la fetru pentru a crea ceva special.

Pentru că mai este puțin și vine 1 Martie, ceea ce reprezintă un motiv de bucurie pentru toți cei care nu iubesc iarna, inclusiv pentru mine :D, m-am gândit să te încurajez să confecționezi chiar tu mărțișoarele pe care le vei oferi.

Da, cred că primăvara este anotimpul meu preferat datorită florilor care apar peste tot. Momentan am în casă lalele și frezii albe care miros superb 🙂

Dupa ce a trecut Valentine’s Day (o sărbătoare fără prea mult rost din perspectiva mea :D), peste tot au apărut mărțișoare fel de fel, dar să recunoaștem, puține dintre ele merită să fie cumpărate, deși au un preț mic.

Dacă v-ați săturat să oferiți în fiecare an un mărțișor din metal de calitate slabă (pe care vă și grăbiți să îl oferiți înainte de a rugini :D), în formă de flori, într-o cutie din carton roșu și cu un fir de ață împletită care aproape se desface, puteți încerca să faceți ceva special, oferind mărțișoare personalizate care să devină atracția zilei de 1 Martie.

Ceea ce vă propun este să încercați să vă confecționați singuri mărțișoare pentru cei dragi. În acest fel puteți să îi suprindeți pe cei de la serviciu sau din familie cu niște broșe care să poată fi purtate nu numai în martie, ci să rămână un accesoriu permanent pentru paltonul preferat. M-am gândit să vă încurajez să faceți broșe din fetru, este ușor de folosit și vă permite să faceți multe lucruri frumoase.

Singurul lucru pe care trebuie să îl știți este să folosiți un ac și un fir de ață pentru a coase materialul. În rest, mai aveți nevoie de puțină îndemânare la decupat materialul și cam atât. Restul e simplu 🙂

De unde se pot procura materiale pentru a face broșe din fetru?

Materialele necesare se pot procura de la Casa Retro. Acolo puteți găsi fetru de diferite culori, spate de broșă (acel ac de siguranță special pentru broșe), mărgele, năstrurei și tot felul de accesorii.

Cum se face o broșă din fetru?

Puteți urmări aici un filmuleț pentru a vedea pașii necesari ca să obțineți un mărțișor reușit din fetru.

Dacă ați înțeles despre ce este vorba, atunci puteți trece și la alte modele:

Broșe handmade din fetru în formă de animale:

mărțisoare 1

mărțisoare 2

mărțisoare 4

mărțisoare 5

mărțisoare 6

Broșe handmade din fetru în formă de flori:

mărțisoare 10

mărțisoare 12

mărțisoare 13

Broșe handmade din fetru în diverse forme:

mărțisoare 15

mărțisoare 16

mărțisoare 17

mărțisoare 18

 

Sursă foto: https://ro.pinterest.com; https://www.etsy.com; https://www.youtube.com

Adaugă un comentariu